Kom gjerne med innspill

Kontingent10f

Årlig arrangeres det et møte mellom kystledorganisasjonene, Kystverket og Kystverkmusea. Også Norsk Fyrhistorisk Forening er representert, som medlem av Kystledgruppen.

Møtet er i år satt til 17. juni i Forbundet Kysten sine lokaler i Oslo.

Her vil det bli tatt opp saker som er relevante også for driftingen av fyrstasjoner og for det frivillige arbeidet som er i gang eller planlegges rundt fyrstasjonene. Kystverkets representant vil blant annet orientere om arbeidet med forvaltningsplaner rundt fyreiendommene. Derfor oppfordrer vi våre medlemmer å komme med innspill og spørsmål til oss, som vi kan ta videre med oss i møtet. Det kan f.eks. være spørsmål om tekniske utfordringer, spørsmål om vedlikehold og finansiering eller innspill som går på drifting mer generelt og kommunikasjon med etaten.

Frist for innspill er 27. mai, og send disse til Norsk Fyrhistorisk Forenings epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Heidi Eikremsvik

NFHF Forum

Aktivitet nå

Vi har 53 gjester og ingen medlemmer på besøk.