Søknadsfrist momskompensasjon 11. august

bilde moms MMomskompensasjonsordningen er et kjærkomment gode for de frivillige organisasjonene. Husk søknadsfristen 11. august!

Søknad og grunnlagsmateriale for de foreningene/organisasjonene som søker om momskompensasjon via Norsk Fyrhistorisk Forening må være NFHF i hende 11. august 2014. Deretter vil vi lage fellessøknaden. Denne må imidlertid via en revisor, og vi må derfor få inn grunnlagsmaterialet i god tid før Lotteri- og stiftelsestilsynets søknadsfrist 1. september.

Send søknaden med grunnlagsmaterialet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo.

Hver enkelt må sende inn revidert regnskap for 2013 (evt. siste godkjente regnskap), samt et utfylt B2-søknadsskjema til oss. Det siste ligger på hjemmesidene til Lotteri- og Stiftelsestilsynet. Les mer her.

Alle må også selv lese de konkrete instruksene for utfylling på Lotteri- og Stiftelsestilsynets hjemmesider. For ytterligere detaljer om fradrag, avgrensninger og andre forhold; les mer her.
Eksempelvis varierer kravet om å levere revisorrapport, basert på ISRS 4400 – Avtalte kontrollhandlinger.

 

NFHF Forum

Aktivitet nå

Vi har 169 gjester og ingen medlemmer på besøk.