Oppgradering på Flatøy fyr

Flatøy foto Bjørn Erik StemlandVenner av Flatøy fyr har gjort en skikkelig dugnadsjobb, og fyret kan nå skilte med blant annet to nye soverom og solcellepanel.

Monica Lindanger

I 2012 fikk Flatøy fyr en skikkelig overhaling. Venner av Flatøy fyr har blant annet sørget for restaurerte og nye vinduer, ny inngangsdør i fyrbygningen og nysmidde kroker til takrenna. Det har i tillegg blitt innredet to nye soverom, ett i maskinhuset og ett i fjøset/uthuset. Så nå står det tilsammen 15 sengeplasser og venter på besøkende, i tillegg til tre feltsenger.

Flytebrygga er sikret og reparert på grunn av slitasjeskader. Ny landgang er bygget og montert. I tillegg er kaien reparert og har fått nye fendere, som er boltet inn i kaielementet. Veien opp til fyret, som ble ganske ødelagt av stormen Berit, er påbegynt bygget opp igjen.

Venner av Flatøy fyr har både fått logo og hjemmeside. På www.flatoyfyr.com/ kan man finne informasjon om fyret og ta konFlatøy Foto Bjørn Erik Stemland 7takt medFlatøy Foto Bjørn Erik Stemland 6 styret.Flatøy Foto Bjørn Erik Stemland 5Flatøy Foto Bjørn Erik Stemland 3Flatoy foto Bjørn Erik Stemland

NFHF Forum

Aktivitet nå

Vi har 147 gjester og ingen medlemmer på besøk.