Påmelding til seminar og landsmøte

landegodefyr nett17. - 19. april 2015 arrangeres fyrhistorisk seminar og landsmøte i Norsk Fyrhistorisk Forening (NFHF) i Bodø for samarbeidspartnere og medlemmer. Temaet for seminaret er fyropplevelser og sosiale forhold på fyr.


Seminaret arrangeres i samarbeid med Kystverket og Kystverkmusea, og det kommer mange spennende foredragsholdere. Jo Van Der Eynden fra Kystverkmusa vil snakke om aktørsamarbeid og behovet for en nasjonal møteplass. Andre temaer for seminaret er status for arbeid med forvaltningsplaner for de fredede fyrene, vern av statens kulturhistoriske eiendommer og formidling og dokumentasjon av fyrhistorien.


Tur til Landegode fyr

På lørdag settes kursen mot vakre Landegode fyr hvor deltakerne vil få omvisning på fyret. Det blir felles avreise med båt fra Bodø. Seminaret avholdes på fyret fra klokken 12.30. På søndag arrangeres landsmøtet i NFHF på Skagen Hotell i Bodø fra kl. 10.00. Lunsj serveres fra kl 14.00.


Skagenhotell nettPåmeldingsfrist 1.april

Påmeldingsfrist for å delta på seminaret og landsmøtet er 1.april. Ferdig utfylt påmeldingsskjema sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dette blir en fin anledning til å møtes, så sett av helgen og bli med.

 

Påmeldingsskjema finner dere her

Program for fyrhistorisk seminar og landsmøte i NFHF 17.- 19. april 2015

Informasjon om Skagen Hotell og Landegode fyr

NFHF Forum

Aktivitet nå

Vi har 223 gjester og ingen medlemmer på besøk.