Kystverket håper flest mulig leietagere melder seg på til årets leietagersamling i juni. Bildet er fra Sula fyr under en tidligere leietagersamling. Foto: Norsk Fyrforening

Kystverket oppfordrer alle leietagere av fyrstasjoner til på delta på årets leietagersamling på Brekstad på Fosen helgen18. og 19. juni. Alt ligger til rette for en spennende fyrhelg på forsommeren.

-Jeg oppfordrer alle fyr som har leieavtale med Kystverket om å bli med på årets leietagersamling. Dette er en fin anledning til å møte fyrfolk fra hele landet og dermed knytte nye kontakter. Kystverket er en viktig samarbeidspartner for Norsk Fyrforening og norske fyr. Leietagersamlingen som Kystverket inviterer til, er interessant for alle som leier fyr. På samlingen vil Kystverket orientere som sine kommende planer, så det er viktig at flest mulig leietagere deltar, sier daglig leder Henriette Marie Skjæveland i Norsk Fyrfornening.

Fortsatt mulig å melde seg på

Selv om påmeldingsfristen er gått ut, så opplyser Harald Tronstad i Kystverket at det fortsatt er mulig å melde seg på til samlingen på Brekstad. Påmelding skjer direkte til Kystverkets samarbeidspartner via lenken Bindende påmelding Kystverkets Leietakersamling 2023 (berg-hansen.no)

Kystverket dekker utgiftene for inn til to personer fra hvert fyr som deltar på leietagersamlingen. -Vi i Norsk Fyrforening håper flest mulig av fyrene vil være representert denne forsommerhelgen på vakre Fosen, avslutter Henriette Marie Skjæveland.