NRK soker2
NRKsuper er på jakt etter en familie med barn som bor på et fyr.
Dette er en arkivert artikkel hentet fra vår gamle hjemmeside. Formateringsfeil kan forekomme.

NRK skal lage en ny serie for barn, som viser forskjellige måter å leve på. I NRKs jakt på en «fyr-familie» ble Norsk fyrhistorisk forening kontaktet. Er det noen der ute som kjenner en familie som bor fast på et fyr? Og som har barn i alderen 10-12 år?

NRK skriver dette om sin nye produksjon: ”Hvis jeg var deg” er en underholdningsserie for barn på 10 episoder á 28 minutter, som skal sendes på NRK Super i 2014.  Serien produseres av Teddy TV. Vi er i gang med castingen til serien og nå ser vi etter en barnefamilie med et eller flere barn i alderen 10 til 12 år som kan være interessert i å være med»

NRK er nå i gang med finne barn i alderen 10 til 12 år, som de kan følge i en uke hvor de bytter familie. Den uken skal barna «bo på hverandres rom, gå i hverandres klasse, henge med hverandres venner, delta i familiens liv og prøve ut nye aktiviteter.  Hver episode tar for seg det ene barnets opphold i en fremmed familie.

Vi får være med barnet på en reise fra de trygge omgivelsene hjemme til møtet med en ny familie, nye tradisjoner, nye venner og opplevelser. Kanskje er man ikke så forskjellige som man tror?

Høres dette aktuelt ut for din familie så ikke nøl med å ta kontakt med: Juni Larsson, castingansvarlig i Teddy TV på mobil: 92 43 12 08 eller e-post: juni@teddytv.no