I forbindelse med Norsk Fyrhistorisk Forenings 25 års jubileum inviteres det til stor gratis visekonsert i fyrhavna på Svenner fyr. Foto: Asbjørg Dalen

Drivergruppa på Svenner fyr og Norsk Fyrhistorisk Forening inviterer til stor gratis konsert i fyrhavna på Svenner fyr på kvelden fredag 19. august. -Konserten er en gave fra drivergruppa på Svenner og den blir en flott innledning på Norsk Fyrhistorisk Forenings jubileumsfeiring i Stavern, sier styreleder Henriette Marie Skjæveland.

Den landskjente visesangeren Louis Jacoby og superbassisten Terje Støldal vil trollbinde fyrentusiaster og båtfolket med en bredt spekter av viser. Mange av visene vil ha tilknytning til det maritime, skjærgården og selvfølgelig fyr.

-Vi håper riktig mange legger turen ut til fyrhavna på Svenner for å få med seg denne unike og magiske opplevelsen en sensommerkveld i august, legger Skjæveland til.

Konserten er gratis og åpen for alle. Det vil bli satt opp båt fra Stavern til Svenner og retur etter konserten – pris for båttransporten vil bli kunngjort senere.

Lørdag 20. august og søndag 21. august er det omvisninger på fyrstasjonen organisert av drivergruppa på Svenner.