Styret Fulehuks Venner 2013
Dagens styre i Foreningen Fulehuks Venner er verdige vinnere, mener Nøttterøy kommune. Her fra v. Bjørn Thrane, Aasmund Bjartnes, Roar Hjerpekjøn, Ole Johan Midttun, Børre Wilhelmsen, Corinna Reiss og formann Thorvald M. Haraldsen
Dette er en arkivert artikkel hentet fra vår gamle hjemmeside. Formateringsfeil kan forekomme.

Venneforeningen for Fulehuk fyr ble nylig tildelt Nøtterøy kommunes frivillighetspris, melder Tønsbergs Blad. – Dette er fortjent og veldig hyggelig, sier Thorvald M. Haraldsen som mottok prisen på vegner av mange ivrige fyrvenner.

Heidi Eikremsvik

Han synes personlig dette er stor stas og er glad for at de mange frivillige rundt fyret er blitt lagt merke til. Prisen bestod av en keramikkblomst og 20.000 kroner, og ble delt ut under en markering i Nøtterøy kulturhus 2. desember.

«Venneforeningen har tatt på seg et enormt ansvar og har gjennom ideelt arbeid restaurert fyrbygningene, utviklet et reiselivskonsept gjennom Kystled Oslofjord og gitt allmenheten tilgang til fyret», var litt av den lange begunnelsen som kan leses i sin helhet i Tønsbergs Blads papirutgave 3. desember.

Norsk Fyrhistorisk Forening benytter sjansen til å gratulere entusiastene rundt Fulehuk fyr, en forening som er medlem hos oss. Lykke til i fortsettelsen!

Fulehuk

Nøtterøy kommune eier Fulehuk fyr, og i 2006 Ble Foreningen Fulehuks Venner og Stiftelsen Fulehuk Fyr opprettet og står for driften av fyret.