I vind og vær – sørvesten har tæret på malingen på fyret, og vi kan studere den flotte steinmuren i tårnet på Kvitholmen i Hustadvika. Foto: Ane K. Engvik, 2021.

Godt nytt år! Tok du et godt fyrbilde i året som gikk? Del det på Instagram med emneknaggen #fyrbildet2021. Se alle bildene her.

NFHFs favoritter

Mange gode fotografer bidrar med bilder til nyhetssakene våre, og noen ganger får vi oversendt pressebilder. Bildene i tre saker fra 2021 skilte seg ut. Geolog Ane K. Engvik skrev om Steintårnet på Kvitholmen i Hustadvika, med spennende stoff om steinarbeid og bygningshistorie. I august feiret vi Verdens fyrdag, og fra Tranøy fikk vi et nydelig bilde som viser hvordan gjester opplever og fotograferer fyret. Da kronprins Haakon åpnet en maritim konferanse med en videohilsen, valgte han Steilene fyrstasjon som bakteppe.

Tranøy fyrstasjon er et yndet fotomotiv. Foto: Bea Thi Valand.
Kronprins Haakon på Steilene fyrstasjon. Foto: Simen Løvberg Sund, Det kongelige hoff.

Bidragene på Instagram

Mange har allerede delt et blinkskudd fra 2021. Hva var ditt beste fyrbilde? Bruk emneknappen #fyrbildet2021, og husk at du må ha åpen Instagram-profil for at alle skal kunne se innlegget ditt.

Les om alle norske fyr