En hendig guide til verdens overnattingsfyr.

Visste du at Norge er blant de land i Europa som har flest overnattingsfyr? Dette kommer frem i boka «Lighthouse Accommodation – Britain and Worldwide».

Fyrgal og forfatter. Joy Tubby har i mange år brukt tiden sin på å besøke overnattingsfyr rundt i verden. Dette har inspirert forfatteren til å skriv en perfekt guide for alle som vil på fyrferie – det være seg i Storbritannia eller i andre land.

En oppdatert utgave av boka er nylig utgitt for at man lett skal kunne planlegge sin fyrsommerferie. – Det er imponerende å se hvor mange overnattingsfyr det finnes. Ekstra morsomt er det å se at vi her i Norge er blant de som har flest overnattingsfyr. Dette viser viktigheten av at fyrene blir ivaretatt av frivillige lag og foreninger, og tilrettelagt for allmennheten, sier styreleder Sven Gjeruldsen i Norsk Fyrforening.

Han har hatt stor glede av å lese bok og anbefaler den til alle som er opptatt av å kunne legge ferie og fritid til et overnattingsfyr. Boka kan bestilles på nettbokhandelen amazon og koster i underkant av 200 kroner