Lindesnes havhotell. Foto: Karina Svaland Thorsland

Fyrhistorisk seminar og landsmøte er planlagt 27.-29. mars på Lindesnes. Inntil videre er arrangementene ikke avlyst, men deltagere som ønsker det, kan melde seg av og få seminaravgiften refundert.

Informasjon per 11.03.2020:

Det er fortsatt en stund til samlingen på Lindesnes, og utviklingen for koronasmitten fremover er uviss. Kystverkmusea og Norsk Fyrhistorisk Forening vil følge offisielle helseråd når det tas stilling til om seminaret skal avholdes eller ikke. En eventuell avlysning vil bli varslet om senest 18. mars, og i så tilfelle vil alle påmeldte automatisk få full refusjon.

Påmeldte

Påmeldte som ønsker å melde seg av, kan ta kontakt per tlf. 929 89 205 eller e-post info@fyr.no senest 17. mars. De vil få refundert det de har betalt inn, minus et gebyr på 100 kr til betalingsløsningen.

Deltagere som har bestilt ekstra overnatting, altså utover 27.-29. mars, må ta kontakt med hotellet for å avbestille rommet. Frist: 17. mars.

Alle påmeldte vil bli holdt oppdatert per e-post.

Interesserte som ikke er påmeldt

Påmeldingsfristen forlenges til 17. mars. Vilkårene for eventuell refusjon ved avbestilling/avlysning vil være som beskrevet ovenfor.

Vi beklager ulempene koronaspredningen medfører og håper at situasjonen fremover vil tilsi at Fyrhistorisk seminar kan avholdes.