Kunstner Ida Monrad Haugen er samarbeidspartner med Norsk Fyrforening og gir rabatt på kjøp av kunsten hennes. Foto: Rune Nylund Larsen

Norsk Fyrforenings samarbeidspartner, kunstner Ida Monrad Haugen, er levende opptatt av fyr og kystkultur. Nå tilbyr Ida rabatt på sine bilder til Norsk Fyrforenings medlemmer.

Gjennom samarbeidet håper Ida å kunne reise rundt og besøke fyr for å hente inspirasjon til nye kunstverk.

– Vi er stolte og glade for å ha Ida som en viktig samarbeidspartner med Norsk Fyrforening. Hennes kunst treffer oss som er opptatt av fyr og kystkultur. Ida ser de små detaljene – noe som kommer frem i hennes kunstverk, sier daglig leder Henriette Marie Skjæveland i Norsk Fyrforening.

Hun er takknemlig for at Ida Monard Haugen gir en særskilt rabatt til foreningens medlemmer. – Jeg oppfordrer alle til besøke hjemmesiden hennes for å se nærmere på kunstverkene, sier Skjæveland.

Ida Monrad Haugen er født og oppvokst i Lyngør – landsbyen i havet der Skagerraks brenninger slår. I uthavnen hadde hun nærhet til kystmiljøet, fyr og fyrlykter. Inntrykk som har satt seg og blitt med henne gjennom livet. – Det er kunsten jeg brenner for. Det å skape noe unikt er det jeg ønsker med mine portretter av kystlandskap, småbymiljøer, fyr og fyrlykter, sier hun.

Besøk Ida Monrad Haugens hjemmeside: Ida Monrad Haugen (idahaugen.no)