landegodefyr nett
Vi besøker vakre Landegode fyr lørdag 18.april (Foto: Skagen Hotell)
Dette er en arkivert artikkel hentet fra vår gamle hjemmeside. Formateringsfeil kan forekomme.

Endelig program for fyrhistorisk seminar og landsmøte i Norsk Fyrhistorisk Forening er nå klart.  Samarbeidspartnere og medlemmer i Norsk Fyrhistorisk Forening har fortsatt mulighet til å melde seg på innen 13. april. 

Seminaret finner sted på henholdsvis Skagen Hotell i Bodø og Landegode fyr fra 17.-18. april. Bidragsytere fra Kystverket, Kystverkets pensjonistforbund, Kystverkmusea, Norsk Fyrhistorisk Forening, Nasjonalbiblioteket og Arkiv Nordland vil forelese. Fra det franske økologidepartement  kommer Vincent Guigueno som vil snakke om formidling av fransk fyrhistorie. Forfatter Per Roger Lauritzen skal forelese om fyropplevelser. Landsmøtet i Norsk Fyrhistorisk Forening finner sted på Skagen Hotell fra klokken 10 søndag 19.april. 

Meld deg på 

Det er fortsatt mulighet til å melde seg på seminaret og landsmøtet. Send inn utfylt påmeldingsskjema til info@fyr.no innen mandag 13. april. Prisen for å delta er 2500 kroner per person. Reise må bestilles på egen hånd. Dette blir en fin helg, så benytt sjansen til å melde deg på i løpet av helgen.

 

Program for fyrhistorisk seminar og landsmøte i Bodø 17.- 19.april

Påmeldingsskjema