Besøk til Heggholmen fyr inngår i landsmøteprogrammet. Foto: Norsk Fyrforening

Norsk Fyrforenings landsmøte 2024 avholdes i helgen 19. – 21. april 2024 i Oslo.

– Vi håper så mange som mulig at våre medlemmer kommer til en spennende landsmøtehelg med etterfølgende spennende seminar, sier daglig leder Henriette Marie Skjæveland.

Hun forteller at ordfører Anne Lindboe inviterer alle landsmøtedelegatene til mottagelse i Oslo rådhus fredag ettermiddag. – Det at ordføreren holder en mottagelse for oss, viser at Oslo kommune ser viktigheten av det arbeidet som Norsk Fyrforenings medlemmer legger ned  over hele landet.

Selve landsmøtet avholdes lørdag 20. april 2024 – klokken 0900 i Oslo Havns hovedkontor – Skur 38 – Akershuskaia i Oslo. – Oslo havn stiller opp for foreningen, noe vi er svært takknemlige for, sier Skjæveland.

Søndag formiddag blir det båttur til Heggholmen fyr med omvisning.

For de som har anledning så vil det bli lunsj på Dyna fyr søndag ettermiddag.

Det er reservert overnatting på Thon Hotel Rosenkrantz. Lørdag kveld blir det arrangert festmiddag. Av hensyn til hotellbestilling så må vi ha bindende påmelding senest 19. februar 2024.

Samlet informasjon om landsmøtet vil bli sendt på e-post til alle medlemmer og lagt ut www.fyr.no .

Norsk Fyrforening har to medlemskategorier: medlemsfyr og fyrvenner. Enhver privatperson, forening og privat eller offentlig aktør kan ha medlemskap som fyrvenn. I henhold til foreningens vedtekter har alle medlemmer møterett og stemmerett på landsmøtet. Man må ha betalt medlemskapet i Norsk Fyrforening for 2024 for å kunne delta på landsmøtet.

Påmelding til landsmøte: