Lyngør fyrstasjon. Foto: Per Roger Lauritzen.

Fortvil ikke – det er fortsatt mulig å legge familieferien til et av våre mange besøksfyr langs kysten. Aust-Agder Turistforening opplyser at det fortsatt er mange ledige plasser i kystledhyttene på Lyngør fyr utenfor Tvedestrand og på Store Torungen utenfor Arendal.

På disse to fyrstasjonene har du og dine nå muligheten til å få en annerledes «sydenferie» på Sørlandet. Er du medlem i Den norske Turistforening så kan en kan en ung småbarnsfamilie få en unik fem dagers sørlandsferie rimelig. Du bestiller på UT.no og vær rask med din bestilling før alt blir opptatt. 

Aust-Agder Turistforening har et svært rimelig sommerferietilbud for småbarnsfamilier i kystledhyttene på Sørlandet. Barn som er DNT-medlemmer og under 12 år, overnatter gratis. Ungdom opp til 26 år betaler bare 150 kr pr natt. Dermed blir medlemsprisen for 2 unge foreldre og 2 barn bare 300 kr pr døgn. Er foreldrene over 26 år er prisen 580 kr pr døgn.  Transport kommer i tillegg for de som ikke har egen båt.  Det er kun bestilling av enkeltsenger som utløser lavere pris for barn og ungdom.  I Annekset til Fyrvokterboligen på Store Torungen kan du bestille fire enkeltsenger i «Grågås».  Tilsvarende i «Galleriet» i Annekset til Betjentboligen ved Lyngør fyr.

Sommernatt på Lyngør fyr. Foto: Skibsaksjeselskapet Hesvik