Dette er en arkivert artikkel hentet fra vår gamle hjemmeside. Formateringsfeil kan forekomme.

Helgen 29-31.september møtes styret i Fyrhistorisk på Torungen, utenfor Arendal. Det blir en travel helg, med lang dagsorden både til møtet med Kystverket og internt.

Tett agenda

Styretseminaret innledes fredag med et møte hos og med Kystverket. Der skal begge organisasjonene presentere seg, før vi går videre med diskusjoner rundt hvilke kanaler og møteplasser som er aktuelle. Som eier av mange av fyrene er selvfølgelig Kystverket en viktig samarbeidspartner for foreningen, og Fyrhistorisk ser det som avgjørende at det blir en god dialog i det videre samarbeidet.

NFHF vil gjerne ha innspill

I forbindelse med dette møtet, håper vi å få inn innspill fra brukerne i region Sørøst. Vi tar selvfølgelig gjerne også i mot innspill fra andre regioner. Imidlertid legges ikke disse nødvendigvis frem som egne saker denne gang.

Foto: Tore Hegg

Lang dags ferd i interne saker

Det blir tidlig opp og lang dag for styremedlemmene lørdag. Da barker det løs allerede kl. 09:00 og – kun med et avbrudd for lunsj og befaring på øya, fortsetter frem til 18:00. Innen den tid skal det ha blitt diskutert og snakket om både hjemmesidene, handlingsplan, sekretariatets virksomhet og medlemsregisteret.

Dette blir nok spennende, men enda hyggeligere blir på kvelden når vi får besøk av lokale fyrinteresserte til middag.

Søndag blir ikke hviledag

Arbeidet starter like tidlig søndag. Da er det neste års landsmøte som står på dagsorden, før vi pakker oss ut og reiser hjem. Noen «bare» til Larvik, andre skal helt til Nordkapp!