IMG 2698 1 1 1
Styret for NFHF samlet i Gerhardsen-rommet, fra v. Henriette Skjæveland, Marianne Johnsen, Ola Sendstad, Tormod Steen, Heidi Eikremsvik og Jostein Korsnes. Inge Westad og André Schau deltok via telefon. (Foto: John Evensen)
Dette er en arkivert artikkel hentet fra vår gamle hjemmeside. Formateringsfeil kan forekomme.

Nytenking om organiseringen av Norsk fyrhistorisk forening, det kommende fyrseminaret og landsmøtet på Hitra var tema da landsstyret møttes i Oslo sist helg, 16. februar.

Tekst: Heidi Eikremsvik

Sammen med Kystverkmusea og Stiftelsen Sula fyr inviterer NFHF medlemmer og andre interesserte til seminarhelg i Trøndelag siste helg i mars.

Ny organisering

Den økonomiske situasjonen til foreningen vår har tvunget oss til å tenke nytt i forhold til måten vi organiserer oss på. Derfor har vi gjenopptatt spørsmål som har vært oppe tidligere, som går på dobbelt eller gjennomgående medlemsskap for våre medlemmer.

Dette er et tema som styret vil legge fram for landsmøtet, og vi ønsker oss innspill og dialog med våre medlemmer. Derfor håper vi på en engasjerende debatt på landsmøtet, som går av stabelen søndag 31. mars .

Landsstyret avholder de fleste styremøtene våre på telefon via Skype, men innimellom trenger vi å møtes for å bli bedre kjent med hverandre. Dessuten er det ikke til å stikke under en stol at det er litt enklere å drøfte sakene ansikt til ansikt.

Inspirerende samling

Møtet foregikk som vanlig i Kulturvernets hus i Øvre Slottsgate i Oslo. Forbundet Kysten hadde også styremøte der denne dagen. Hyggelig var det derfor da styret vårt etter møtet ble invitert til en uformell samling sammen med deres styre. Veldig trivelig og inspirerende å få hilse på andre kystkultur-entusiaster fra hele landet!

 

Heidi Eikremsvik er nestleder i styret til Norsk Fyrhistorisk Forening

Her kan du les om programmet og påmelding til Fyrhistorisk seminar og landsmøte 2019