Velkommen!

Koronahensyn – informasjon per 12. mars:

Fyrhistorisk seminar er avlyst, og alle påmeldte vil få seminaravgiften refundert. Les mer

27.-29. mars på Lindesnes

Kystverkmusea og Norsk Fyrhistorisk Forening inviterer alle fyr-interesserte til seminar 27.-29. mars på Lindesnes. Lindesnes havhotell blir base for deltagerne, men det faglige opplegget foregår på fyrstasjonene Lindesnes og Lista. Det blir også en omvisning i den idylliske uthavnen Loshavn. Temaene for foredrag og erfaringsutveksling er:

  • bevaring og ny bruk av fyrstasjoner i Norden
  • uthavner og fyr

Det blir gode måltider, og kanskje noen kulturelle overraskelser? Den røde tråden er selvsagt fyrhistorien vår. Samlingen avsluttes med landsmøte i Norsk Fyrhistorisk Forening, som vil være åpent for medlemmer og andre interesserte.

Seminaravgiften er 1500 kr, inkludert busstransport fra/til Kristiansand lufthavn (Kjevik), ekskursjoner, overnatting og måltider. Det er gratis å delta på kun landsmøtet.

Spørsmål kan rettes til Norsk Fyrhistorisk Forening:
Tlf. 929 89 205 / e-post info@fyr.no

Påmelding

 

Landsmøte i NFHF

Norsk Fyrhistorisk Forenings landsmøte holdes søndag 29. mars kl. 9-13 på Lindesnes, i forlengelse av Fyrhistorisk seminar. Det er gratis å delta på landsmøtet. Meld deg på ved å bestille billett til Fyrhistorisk seminar. Du kan velge å kun delta på landsmøtet, og da vil ikke billetten koste deg noe.

Les mer om landsmøtet.

Seminaret i sosiale medier

Påmeldte viste frem fyret de sogner til, og delte seminar-stoff, på veggen vår. Se alle innleggene.